Werkwijze

Gratis afspraak advocatenkantoor Spijkenisse

Voor ik je juridische bijstand geef, starten we met een intakegesprek. Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek op mijn advocatenkantoor in Spijkenisse bespreken we de problemen die er zijn en de verschillende oplossingen. Op dat moment zal ik ook uitleg geven over de kosten van mijn juridische hulp als advocaat of mediator. Daarbij bekijk ik ook of er wellicht een vergoeding mogelijk is via een rechtsbijstandsverzekering of gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel pro deo of toevoeging genoemd. Bekijk hier meer informatie over gesubsidieerde rechtsbijstand.

Eenzijdige zaken, waarin ik bijstand verleen als advocaat, behandel ik niet op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Voor een doorverwijzing naar een advocaat die deze zaken wel op gesubsidieerde rechtsbijstand behandelt, kan contact worden opgenomen met het Juridisch Loket.

Wil je een afspraak met mij maken voor dit gratis eerste gesprek? Neem dan telefonisch contact met mij op of vul het onderstaande contactformulier in op deze website. In principe vinden de afspraken overdag plaats op mijn kantoor in Spijkenisse.

Natuurlijk kun je mij ook eerst even bellen via 0181- 442276 als je nog vragen hebt. Je kunt me ook per e-mail bereiken: info@baltazaradvocatuur.nl.

Ons kantoor kan, indien van toepassing, geen derdengelden ontvangen omdat er geen stichting derdengelden ter beschikking is.

Neem contact op

Velden met een * zijn verplicht