Over mij

Mensen helpen, bemiddelen en problemen oplossen. Deze onderwerpen zocht ik als tiener in mijn toekomstige beroep. Na enige twijfel om het onderwijs in te gaan, bleek het toch meer bij mij te passen om rechten te studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens een togamaster met een verplichte stage als griffier bij de Rechtbank, besloot ik dat een carrière bij de rechterlijke macht toch niet voldoende de mogelijkheid gaf om daadwerkelijk aan de basis te zijn van geschillen en daadwerkelijk te helpen deze op te lossen. Na mijn studie dan ook succesvol te hebben afgerond, besloot ik de opleiding tot advocaat te volgen.

Als familierechtadvocaat is het mijn taak om altijd te kijken of een oplossing in onderling overleg kan worden bereikt. Overleg met de advocaat van de andere partij is dan ook heel belangrijk. Meer en meer bleek mij dat vele partijen beter geholpen zouden kunnen worden indien zij door één persoon zouden worden begeleid. Om die reden heb ik na enkele jaren ook de specialisatieopleiding tot mediator gevolgd.

Na gedurende 11 jaar mijn werkzaamheden in een dienstverband te hebben verricht, ben ik in 2018 met mijn eigen advocatenkantoor in Spijkenisse gestart. Hierdoor kan ik mijn eigen koers varen en mijn juridische dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op de individuele cliënt.

Trouwambtenaar naast advocaat en mediator in Spijkenisse?

Naast mijn juridische werkzaamheden ben ik beëdigd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Dat houdt in dat ik als trouwambtenaar huwelijken en partnerregistraties mag voltrekken in de gemeente Nissewaard, waar Spijkenisse onder valt. Dit werk lijkt misschien in schril contrast te staan met mijn werk als advocaat en mediator in Spijkenisse, maar zo ervaar ik dat niet, integendeel. Zowel bij trouwen als scheiden draait het om mensen en spelen veel emoties mee. Ik zie het als mijn taak om deze mensen zo goed mogelijk te helpen om hun doel te bereiken.

Advocatenkantoor Spijkenisse

Vanaf 2008 werk ik als advocaat en mediator in Spijkenisse en daardoor heb ik een groot netwerk met andere professionals in Spijkenisse en omgeving kunnen opbouwen. Problemen komen helaas vaak niet alleen en dan is het voor alle betrokkenen fijn als er korte lijnen zijn tussen mij als advocaat of mediator en bijvoorbeeld de gemeente, schuldhulpverlener of psycholoog.

Neem contact op

Velden met een * zijn verplicht